Over ons

Aangenaam

Wij stellen ons graag even voor

Aangenaam, wij zijn Garrit en Anci. Liefhebbers van de natuur in het algemeen en van dieren in het bijzonder. Oók van de dieren waar u liever geen last van wilt hebben.Wat sommige mensen ongedierte noemen, heet bij ons dan ook plaagdieren. Dieren die onbedoeld uw woonomgeving of woning kunnen binnendringen en overlast bezorgen.En bestrijden noemen wij beheersen.Wij helpen u van uw overlast af, met zo weinig mogelijk schade aan natuur en dier.

Over ons

Garrit is de plaagdierbeheerser, Anci beantwoordt de telefoon en regelt de planning, de inkoop en de administratie. Samen runnen zij Kelholt Plaagdier Beheersing al sinds 2019.

 

Garrit werd geboren op een gemengd boerenbedrijf en groeide op tussen de dieren, gewassen én plaagdieren. Toen in de jaren 70 de bio-industrie haar intrede deed, besloot hij het boerenleven achter zich te laten. Na verschillende banen, onder andere in de biologische bestrijding in binnen- en buitenland, besloot hij zijn eigen bedrijf in plaagdierbeheersing te beginnen in Wedde, provincie Groningen.

 

Garrit is al meer dan 40 jaar imker, teelt en verwerkt fruit met ca. 50 fruitbomen en brouwt graag zijn eigen biologische bier. Hij is gediplomeerd Bestrijdingstechnicus, volgt regelmatig na- en bijscholingscursussen en is geregistreerd bij de Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing (EVM).

 

Anci is een veelzijdige creatieveling. Naast haar werk bij Kelholt Plaagdier Beheersing geeft zij naailessen, is zij online viltcoach en viltkunstenaar, kweekt ze zijderupsen voor eigen zijde en houdt ze zich bezig met spinnen (nee, niet die), weven, breien en nog veel meer.