Werkwijze

Werkwijze

Heeft u last van plaagdieren zoals wespen, mollen, muizen of kakkerlakken – om er maar een paar te noemen – neemt u dan contact met ons op.

Stap 1: Inventariseren

Anci noteert uw plaagdierproblemen, legt u uit wat de mogelijkheden zijn, wat het ongeveer gaat kosten om u van uw plaagdieren af te helpen en wat de betalingsmogelijkheden zijn. Gaat u akkoord, dan noteert ze uw gegevens en plant meteen een afspraak in met Garrit.

Stap 2: Inspectie op locatie

Garrit komt bij u langs op het afgesproken tijdstip en bekijkt de situatie. Afhankelijk van het plaagdier brengt hij daarvoor bijvoorbeeld een warmtebeeldcamera, endoscoop, wildcamera, verrekijker of vleermuisdetector mee.

Stap 3: Maatregelen

Garrit bespreekt met u welke weringsmaatregelen u kunt nemen, zodat uw tuin of woning onaantrekkelijk wordt voor het plaagdier. Daarna volgt eventueel een plan voor bestrijding en/of wering van het plaagdier.

24/7 bereikbaar

U kunt 24/7 contact met ons opnemen via WhatsApp, sms, e-mail of het contactformulier. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur. Krijgt u de voicemail? Laat een boodschap achter, dan bellen wij u binnen een uur terug.